Lijkt het je leuk om zwemles te geven?
Word zweminstructeur!


Lijkt het je leuk om zwemles te geven aan kinderen en toe aan een carrièreswitch? Volg de deeltijd vakopleiding voor volwassenen en word zweminstructeur.

Zwemles geven aan kinderen iets voor jou? Volg de deeltijd opleiding


Dé springplank naar een nieuwe carrière!

Lijkt het je leuk om zwemles te geven aan kinderen en ben je toe aan een carrièreswitch? 
Word dan zweminstructeur. Dit is een krapteberoep, de zwembaden staan te springen om nieuwe enthousiaste zwemles instructeurs. Volg daarom de beroepsopleiding voor zwemonderwijs. Dit is parttime onderwijs voor volwassenen. Deze deeltijdopleiding is te combineren met of baan of studie of gezin. Met deze praktijkgerichte en branche-erkende opleiding ben je snel gecertificeerd. De opleiding behandelt verschillende manieren van zwemles geven zodat je in (zo goed als) alle baden in Nederland zwemles instructie kunt verzorgen. Daarmee kun je dus snel als zwemles instructeur aan de slag!

De Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs biedt deze deeltijd vakopleiding voor volwassenen aan door heel Nederland. Dus ook bij jou in de regio! 

Ben je ingeschreven bij het UWV en kun je gebruik maken van hun scholingsbudget? NBZ heeft een scholingscontract met UWV. Informeer bij jouw contactpersoon of jij hiervoor in aanmerking komt. Zo komt het vak van zwemles geven ook binnen jouw bereik.
 

Meer weten? 


Liever persoonlijk contact?

Stel je jouw vragen over onze opleiding liever persoonlijk. Neem dan telefonisch contact met ons op.
Wij staan je graag te woord, 073 612 40 61 (maandag tot en met donderdag van 09.00-15.00 uur en vrijdag van 09.00-14.00 uur. Tijdens feestdagen en vakanties afwijkende openstelling, zie hiervoor onze homepagina)
 

De beroepsopleiding tot allround zwembadmedewerker,
De springplank naar een nieuwe carrière!