Volg de opleiding Allround Zwembadmedewerker


Wil je een afwisselende baan en werk je graag met mensen. Volg dan de parttime opleiding tot allorund zwembadmedewerker. De allround zwembadmedewerker houdt toezicht bij het zwembad, geeft zwemles voor het ABC diploma en/ of verzorgt wateractiviteiten aan speciale doelgroepen. Dit maakt het beroep van zwembadmedewerker veelzijdig.

Zwembadmedewerker word je door eerst de opleiding Lifeguard/Toezichthouden of Instructeur Zwem ABC te volgen. De opleiding Lifeguard/ Toezichthouden duurt ongeveer 4 maanden en na afronding ben je bevoegd om toezicht te houden in een zwembad. De opleiding Instructeur Zwem ABC duurt ongeveer 9 maanden en na afronding ben je bevoegd om zwemles te geven aan kinderen of volwassenen. Je kunt dus snel aan de slag als je zwembadmedewerker wilt worden.

Voor herintreders of mensen die een carrièreswitch willen maken is deze beroepsopleiding dus een bijzondere kans!

De opleiding start twee keer per jaar in maart en oktober. De Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs (NBZ) is een landelijk opleidingsinstituut. Deze beroepsopleiding kan dus ook bij jou in de regio gevolgd worden.

Meer informatie:

Zwembadmedewerker worden: opleiding Instructeur Zwem ABC
Zwembadmedewerker worden: Turbo-opleiding Instructeur Zwem ABC
Zwembadmedewerker worden: opleiding Lifeguard/Toezichthouder
Bekijk onze online informatie sessie, een uitgebreide presentatie om jou meer informatie te geven over het werken in een zwembad en onze opleiding Instructeur Zwem ABC.