Deeltijdopleiding tot zweminstructeur!
Volwassenen onderwijs.


Toe aan een carrièreswitch en lijkt het je leuk om zwemles te geven aan kinderen? Word dan zweminstructeur door middel van deeltijd volwassenen onderwijs.

Volg deeltijd volwassenen onderwijs tot zweminstructeur


Dé springplank naar een nieuwe carrière. Word zweminstructeur! Met dit parttime volwassenen onderwijs kun je snel aan de slag.

Lijkt het je leuk om zwemles te geven aan kinderen? Word dan zweminstructeur. Dit is een krapteberoep, de zwembaden staan te springen om nieuwe enthousiaste medewerkers. Volg daarom de vakopleiding tot Zwemonderwijs. Dit is parttime volwassenonderwijs. Deze deeltijdopleiding volwassenen onderwijs is te combineren met of baan of studie of gezin. Met dit praktijkgerichte volwassenen onderwijs en branche erkende opleiding ben je snel gecertificeerd. Daarmee kun je dus snel aan de slag!

De Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs biedt deze deeltijd volwassenen onderwijs vakopleiding aan door heel Nederland. Dus ook bij jou in de regio! 

Ben je ingeschreven bij het UWV en kun je gebruik maken van hun scholingsbudget? NBZ heeft een scholingscontract met UWV. Dus ook voor deze volwassenen onderwijs vakopleiding kun je in aanmerking komen voor een UWV scholingsbudget. Informeer bij je contactpersoon voor jouw mogelijkheden.


Meer weten? 

 

Liever persoonlijk contact?

Stel je jouw vragen over onze opleiding liever persoonlijk. Neem dan telefonisch contact met ons op.
Wij staan je graag te woord, 073 612 40 61 (maandag tot en met donderdag van 09.00-15.00 uur en vrijdag van 09.00-14.00 uur. Tijdens feestdagen en vakanties afwijkende openstelling, zie hiervoor onze homepagina)
 

De beroepsopleiding tot allround zwembadmedewerker,
De springplank naar een nieuwe carrière!