Volg beroepsopleiding tot Zweminstructeur met UWV scholingsbudget!


Lijkt zwemles geven aan kinderen jou leuk? Word zweminstructeur! Dit is een krapteberoep. Volg met een UWV scholingsbudget deze deeltijd beroepsopleiding.

Met UWV scholingsbudget een carrière-switch? Word zweminstructeur!


Dé springplank naar een nieuwe carrière! Word zweminstructeur! Gebruik je UWV scholingsbudget voor een carrière-switch. 

Lijkt het je leuk om zwemles te geven aan kinderen? Word dan zweminstructeur. Dit is een krapteberoep, de zwembaden staan te springen om nieuwe enthousiaste medewerkers. Volg daarom de beroepsopleiding voor Zwemonderwijs en zet je UWV scholingsbudget hiervoor in. Deze parttime vakopleiding voor volwassenen valt onder voorwaarden van het het UWV scholingsbudget. Informeer bij het UWV of jij voor een UWV scholingsbudget in aanmerking komt. Deze deeltijdopleiding is te combineren met of baan of studie of gezin. Met deze praktijkgerichte en branche-erkende opleiding ben je snel gecertificeerd. Daarmee kun je dus snel aan de slag!

De Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs (NBZ) biedt deze deeltijd vakopleiding voor volwassenen aan door heel Nederland. Dus ook bij jou in de regio! 

Dus, ben je ingeschreven bij het UWV en kun je gebruik maken van een UWV scholingsbudget? NBZ heeft een scholingscontract met UWV. Op jouw verzoek maken wij graag een offerte voor het UWV zodat jij jouw UWV scholingsbudget kunt aanvragen. 
 

Wil je meer weten? 
 

 


Liever persoonlijk contact?

Stel je jouw vragen over onze opleiding liever persoonlijk. Neem dan telefonisch contact met ons op.
Wij staan je graag te woord, 073 612 40 61 (maandag tot en met donderdag van 09.00-15.00 uur en vrijdag van 09.00-14.00 uur. Tijdens feestdagen en vakanties afwijkende openstelling, zie hiervoor onze homepagina)
 

De beroepsopleiding tot allround zwembadmedewerker:

De springplank naar een nieuwe carrière!