Wil je gaan werken in een van de krapteberoepen? Word zweminstructeur!


Toe aan een carrière-switch? Word zweminstructeur! Dit is een van de krapteberoepen, de zwembaden staan te springen om nieuwe enthousiaste medewerkers.

Met deeltijd opleiding tot zweminstructeur toegang tot krapteberoepen!


Dé springplank naar een nieuwe carrière! Word zweminstructeur! Met de deeltijd vakopleiding voor volwassenen krijg je toegang tot arbeidsmarkt van een van de krapteberoepen. 

Toe aan een carrière-switch en lijkt het je leuk om zwemles te geven aan kinderen? Word dan zweminstructeur. De zwembaden staan te springen om nieuwe enthousiaste medewerkers. Zweminstructeur is dan ook een van de krapteberoepen. De uitstroom van gepensioneerden in de zwembadbranche is groot, daardoor behoort het vak van zweminstructeur tot de krapteberoepen. Volg de deeltijd beroepsopleiding voor Zwemonderwijs en krijg zo toegang tot de arbeidsmarkt van krapteberoepen. Deze deeltijdopleiding voor volwassenen is te combineren met of baan of studie of gezin. Met deze praktijkgerichte en branche-erkende opleiding ben je snel gecertificeerd en kun je aan de slag binnen de krapteberoepen. 

De Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs biedt deze deeltijd vakopleiding voor volwassenen aan door heel Nederland. Dus ook bij jou in de regio!  Ben je ingeschreven bij het UWV? Voor krapteberoepen is vaak scholingsbudget beschikbaar.

Meer weten? 

 

 

Liever persoonlijk contact?

Stel je jouw vragen over onze opleiding liever persoonlijk. Neem dan telefonisch contact met ons op.
Wij staan je graag te woord, 073 612 40 61 (maandag tot en met donderdag van 09.00-15.00 uur en vrijdag van 09.00-14.00 uur. Tijdens feestdagen en vakanties afwijkende openstelling, zie hiervoor onze homepagina)

De beroepsopleiding tot allround zwembadmedewerker

De springplank naar een nieuwe carrière!