Deeltijd opleiding voor volwassenen.
Word zweminstructeur!


Dé springplank naar een nieuwe carrière! De deeltijd opleiding tot zweminstructeur! Deze parttime opleiding is te combineren met of baan of studie of gezin.

Met deze deeltijd opleiding ben je snel gecertificeerd!


Dé springplank naar een nieuwe carrière! Volg de vakopleiding tot zweminstructeur. 
Met deze deeltijdopleiding voor volwassenen ben je snel gecertificeerd en kun je snel aan de slag!

Toe aan een carrière-switch en lijkt het je leuk om zwemles te geven aan kinderen? Word dan zweminstructeur. Dit is een krapteberoep, de zwembaden staan te springen om nieuwe enthousiaste medewerkers. Volg daarom de deeltijd opleiding voor Zwemonderwijs. Dit is parttime volwassenonderwijs. Deze deeltijd opleiding is te combineren met of baan of studie of gezin. Met deze praktijkgerichte en branche-erkende opleiding ben je snel gecertificeerd. Daarmee kun je dus snel aan de slag!

De Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs biedt deze deeltijd vakopleiding voor volwassenen aan door heel Nederland. Dus ook bij jou in de regio! De deeltijd opleiding gaat op diverse locaties twee maal per jaar van start.

Ben je ingeschreven bij het UWV en kun je gebruik maken van hun scholingsbudget? NBZ heeft een scholingscontract met UWV. Informeer bij je contactpersoon of jij hiervoor in aanmerking komt.
 

Meer weten? 
 

 

Liever persoonlijk contact?

Stel je jouw vragen over onze opleiding liever persoonlijk. Neem dan telefonisch contact met ons op.
Wij staan je graag te woord, 073 612 40 61 (maandag tot en met donderdag van 09.00-15.00 uur en vrijdag van 09.00-14.00 uur. Tijdens feestdagen en vakanties afwijkende openstelling, zie hiervoor onze homepagina)
 

De beroepsopleiding tot allround zwembadmedewerker,

De springplank naar een nieuwe carrière!