Toe aan een carrière-switch?
Word zweminstructeur!


Toe aan een carrière-switch? Word zweminstructeur! Dit is een krapteberoep. Volg hiervoor de deeltijd branche-erkende beroepsopleiding voor Zwemonderwijs.

Lijkt je zwemles geven aan kinderen leuk? Maak een carrière-switch!


Dé springplank naar een nieuwe carrière! Word zweminstructeur!

Toe aan een carrière-switch en lijkt het je leuk om zwemles te geven aan kinderen? Word dan zweminstructeur. Dit is een krapteberoep, de zwembaden staan te springen om nieuwe enthousiaste medewerkers. Volg daarom de beroepsopleiding tot Zwemonderwijs. Dit is een parttime beroepsopleiding voor volwassen. Deze deeltijdopleiding is te combineren met of baan of studie of gezin. Met deze praktijkgerichte en branche-erkende opleiding ben je snel gecertificeerd. Daarmee kun je dus snel aan de slag in de zwembadbranche en is jouw carrière-switch een feit!

De Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs biedt deze deeltijd vakopleiding voor volwassenen aan door heel Nederland. Dus ook bij jou in de regio! Zo komt jouw carrière-switch binnen handbereik. 

Ben je ingeschreven bij het UWV en kun je gebruik maken van hun scholingsbudget? NBZ heeft een scholingscontract met UWV. Informeer bij jouw contactpersoon of jij hiervoor in aanmerking komt. Hiermee wordt jouw carrière-switch ook nog eens gefinancierd.
 

Meer weten? 
 

 

Liever persoonlijk contact?

Stel je jouw vragen over onze opleiding liever persoonlijk. Neem dan telefonisch contact met ons op.
Wij staan je graag te woord, 073 612 40 61 (maandag tot en met donderdag van 09.00-15.00 uur en vrijdag van 09.00-14.00 uur. Tijdens feestdagen en vakanties afwijkende openstelling, zie hiervoor onze homepagina)
 

De beroepsopleiding tot allround zwembadmedewerker,
De springplank naar een nieuwe carrière!