Team NBZ

 

De Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs (NBZ) is DE praktijkopleider in de zwembadbranche met opleidingen, bijscholingen, workshops, incompany-trajecten en trainingen op maat.

Ieder jaar leiden wij ruim 200 mensen op tot Zweminstructeur of Lifeguard/ Toezichthouder en volgen ruim 70 cursisten een doelgroepopleiding van AquaFitness Instructeur tot Instructeur Zwemmen en Gezondheid. Daarnaast hebben we via incompanytrainingen voor diverse zwemverenigingen en zwembadexploitanten kader opgeleid en gecertificeerd.

NBZ speelt in op trends en behoeftes. We passen dan ook met regelmaat ons aanbod aan.

Alle opleidingsprogramma’s zijn speciaal gericht op de zwembadbranche en voldoen aan de door hen opgestelde competentieprofielen. NBZ is een organisatie met jarenlange ervaring en bewezen kwaliteit.

Kijk eens rustig rond op onze website voor ons complete opleidingsaanbod. Heeft u als werkgever/ zwembadexploitant nog vragen of bent u als particulier geïnteresseerd, bel naar 073-6124061 of mail naar info@nbz.nl en we informeren u graag over de mogelijkheden.


Kennispartner WiZZ met korting voor WiZZ-leden

 

NBZ is kennispartner van de WiZZ (vereniging Werkgevers in Zwembaden en Zwemscholen) . WiZZ-leden krijgen 10% korting* bij opleidingen en trainingen van NBZ. *Alleen op cursusgelden en niet in combinatie met andere kortingen. 

Doelgroep Instructeur